Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Κατάσταση
  Είδος εξοπλισμού

  Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

   

  Νέα προϊόντα

  Προσφορές

  Σνιτσελομηχανες

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικές σνιτσελομηχανές ώστε να προσφέρεται στους πελάτες σας ότι καλύτερο. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και φέρουν προστατευτικό καπάκι  με μαγνητικό διακόπτη ασφαλείας. Επίσης διαθέτουν ξεχωριστό διακόπτη έκτακτης ανάγκης. Η κεφαλή των μαχαιριών είναι αποσπώμενη για ευκολότερο καθαρισμό. Οι μηχανές...

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικές σνιτσελομηχανές ώστε να προσφέρεται στους πελάτες σας ότι καλύτερο. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και φέρουν προστατευτικό καπάκι  με μαγνητικό διακόπτη ασφαλείας. Επίσης διαθέτουν ξεχωριστό διακόπτη έκτακτης ανάγκης. Η κεφαλή των μαχαιριών είναι αποσπώμενη για ευκολότερο καθαρισμό. Οι μηχανές σνίτσελ είναι κατάλληλες για σούπερ μαρκετ και κρεοπωλεία.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μηχανές σνίτσελ.

  Περισσότερα

  Σνιτσελομηχανες  Υπάρχει 1 προϊόν.

  Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο
  Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο