Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Φούρνοι Πίτσας

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Φούρνοι Πίτσας

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς φούρνους πίτσας στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι και έχουν πόρτα με πυρίμαχο τζάμι για τον έλεγχο του ψησίματος. Στο εσωτερικό τους δεν έχουν μόνο πλάκες πυρίμαχης πέτρας οι οποίες βοηθάνε στην απορρόφηση της θερμότητας για καλύτερο ψήσιμο της πίτσας, ...

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς φούρνους πίτσας στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι και έχουν πόρτα με πυρίμαχο τζάμι για τον έλεγχο του ψησίματος. Στο εσωτερικό τους δεν έχουν μόνο πλάκες πυρίμαχης πέτρας οι οποίες βοηθάνε στην απορρόφηση της θερμότητας για καλύτερο ψήσιμο της πίτσας, αλλά και εσωτερικό φωτισμό. Χάρη στο κομψό Design τους και το μικρό μέγεθός τους είναι ιδανικοί για πιτσαρίες, εστιατόρια και ξενοδοχεία.

 

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι παρέχεται στους πελάτες μας AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους φούρνους πίτσας μας.

Περισσότερα

Φούρνοι Πίτσας  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.