Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Βαρέλα Μάλαξης Κρέατος

Στην Topfrost θα βρείτε βαρέλες μάλαξης κρέατων για γύρους, σουβλάκια, μπιφτέκια, κεφτεδάκια, λουκάνικα, κεμπάπ, μπριζόλες κ.α. Το μυστικό του επαγγελματία για τρυφερό και ζουμερό κρέας. Το μηχάνημα αφαιρεί τον αέρα από τον κάδο , το μαρινάρει και το τελικό προϊόν είναι η δημιουργία τρυφερού, ζουμερού κρέατος με γεύση από τα καρυκεύματα σε όλο τ...

Στην Topfrost θα βρείτε βαρέλες μάλαξης κρέατων για γύρους, σουβλάκια, μπιφτέκια, κεφτεδάκια, λουκάνικα, κεμπάπ, μπριζόλες κ.α. Το μυστικό του επαγγελματία για τρυφερό και ζουμερό κρέας. Το μηχάνημα αφαιρεί τον αέρα από τον κάδο , το μαρινάρει και το τελικό προϊόν είναι η δημιουργία τρυφερού, ζουμερού κρέατος με γεύση από τα καρυκεύματα σε όλο το κομμάτι.  Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτει αποσπώμενο διάφανο καπάκι για την παρακολούθηση της διαδικασίας.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη βαρέλα μάλαξης κρεάτων  επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Περισσότερα

Βαρέλα Μάλαξης Κρέατος  Υπάρχει 1 προϊόν.

Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο
Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο