Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Σαλαμάνδρες

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σαλαμάνδρες. Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι. Διαθέτουν αντιστάσεις πάνω-κάτω από ανθεκτικό κράμα μετάλλων και θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Επίσης, διαθέτουν λυχνία λειτουργίας και δίσκο για τα ψίχουλα για εύκολο καθαρισμό. Είναι ιδανικές για καφε-μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Μ...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σαλαμάνδρες. Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι. Διαθέτουν αντιστάσεις πάνω-κάτω από ανθεκτικό κράμα μετάλλων και θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Επίσης, διαθέτουν λυχνία λειτουργίας και δίσκο για τα ψίχουλα για εύκολο καθαρισμό. Είναι ιδανικές για καφε-μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Μπορούν να ψήσουν όλα τα είδη ψωμιού και αρτοσκευασμάτων και να τα χαρίσουν μια τραγανή κρούστα.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις σαλαμάνδρες μας.

Περισσότερα

Σαλαμάνδρες  Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 5 από 5 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 5 από 5 αντικείμενα