Λάντζες INOX

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ λάντζες εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είναι στιβαρής κατασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι, ικανές να αντέχουν μεγάλο φορτίο. Η λάντζες της Topfrost έρχονται με 1 ή 2 γούρνες όμως μπορείτε να βρείτε και με παραπάνω άμα το ζητήσετε. Επίσης, μπορείτε να βρείτε ανοιχτές ή κλειστές λάντζες ανάλογα με τις ανάγκες σας για αποθηκευτικό χώρο. Ακόμα, θα βρείτε στην Topfrost ποδοκίνητα λαντζάκια με ή χωρίς πλάτη για διανεμητή σαπουνιού.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις λάντζες.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 21
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.