Ψυγεία Νοσοκομείων

Στην Topfrost θα βρείτε ψυγεία ιδανικά για νοσοκομεία και κλινικές τα οποία πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές καταλληλότητας. Μπορείτε να βρείτε τους ψυκτικούς θαλάμους σωρών με 1,2 ή 3 πόρτες ανά ράφι. Επίσης, μπορείτε να τους βρείτε και με μία μεγάλη πόρτα για όλες τις θέσεις. Η χωρητικότητα τους ποικίλει ανάλογα με το μέγεθός τους, από 1 θέση έως και 4 θέσεις. Διαθέτουν ενσωματωμένο ψυκτικό μηχάνημα monoblock, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να τοποθετηθεί εξωτερικό ψυκτικό μηχάνημα εγκιβωτισμένο. Τέλος, διαθέτουν γλισιέρες σε κάθε πόρτα, και μπορείτε να πάρετε εξτρά ανεβατόρι, φορείο για κάθε θέση και trolley με τηλεσκοπικές ράγες. Επιπλέον, θα βρείτε και βιτρίνες φαρμακευτικές και καταψύκτες βαθιάς κατάψυξης (Super Freezers) ιδανικούς για την σωστή αποθήκευση φαρμάκων κλπ.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την λειτουργία των ψυγείων για νοσοκομεία επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 20
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.