Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Βραστήρες HOT DOG

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς βραστήρες HOT DOG για ζουμερά λουκάνικα σε ασυναγώνιστες τιμές. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Η συσκευή  HotDog Roller διαθέτει 5 περιστρεφόμενες ράβδους για καλύτερο ψήσιμο με ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας. Διαθέτει λιποσυλλέκτη για ...

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς βραστήρες HOT DOG για ζουμερά λουκάνικα σε ασυναγώνιστες τιμές. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Η συσκευή  HotDog Roller διαθέτει 5 περιστρεφόμενες ράβδους για καλύτερο ψήσιμο με ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας. Διαθέτει λιποσυλλέκτη για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό.

Οι βραστήρες HotDog διαθέτουν θερμοστάτη 30-100οC για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Έχουν αλουμινένιο δίσκο νερού για καλύτερη κατανομή της θερμότητας. Ανάλογα με το μοντέλο διαθέτουν και αντιστάσεις για ψήσιμο ψωμιού. Τέλος διαθέτουν διακόπτη ασφαλείας ON/OFFκαι λυχνία ένδειξης θερμοκρασίας.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους βραστήρες HotDog.

Περισσότερα

Βραστήρες HOT DOG  Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα