Βραστήρες HOT DOG

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς βραστήρες HOT DOG για ζουμερά λουκάνικα σε ασυναγώνιστες τιμές. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Η συσκευή  HotDog Roller διαθέτει 5 περιστρεφόμενες ράβδους για καλύτερο ψήσιμο με ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας. Διαθέτει λιποσυλλέκτη για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό.

Οι βραστήρες HotDog διαθέτουν θερμοστάτη 30-100οC για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Έχουν αλουμινένιο δίσκο νερού για καλύτερη κατανομή της θερμότητας. Ανάλογα με το μοντέλο διαθέτουν και αντιστάσεις για ψήσιμο ψωμιού. Τέλος διαθέτουν διακόπτη ασφαλείας ON/OFFκαι λυχνία ένδειξης θερμοκρασίας.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους βραστήρες HotDog.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-3 από σύνολο 3
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.