Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μηχανές Espresso

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από μηχανές espresso ιδανικές να εξοπλίσουν το καφέ-μπαρ σας. Ο κομψός σχεδιασμός τους και η στιβαρή τους κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα τις καθιστούν ιδανική επιλογή για το καφέ σας. Η διατίθενται με 1 έως 3 κεφαλές για την παραγωγή καφέ και μπορούν να παράγουν έως και 720 φλιτζάνια καφέ ανά ώρα. Επίσης, διαθέτ...

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από μηχανές espresso ιδανικές να εξοπλίσουν το καφέ-μπαρ σας. Ο κομψός σχεδιασμός τους και η στιβαρή τους κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα τις καθιστούν ιδανική επιλογή για το καφέ σας. Η διατίθενται με 1 έως 3 κεφαλές για την παραγωγή καφέ και μπορούν να παράγουν έως και 720 φλιτζάνια καφέ ανά ώρα. Επίσης, διαθέτουν βρύση παροχής ζεστού νερού καθώς και βραχίωνα παροχής ατμού.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μηχανές espresso.

Περισσότερα

Μηχανές Espresso  Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα