Κατάλογος

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Κλάδοι

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Κλάδοι  Υπάρχει 1 προϊόν.

Υποκατηγορίες

 • Φούρνοι - Αρτοζαχαροπλαστεία

  Στην Topfrost θα βρείτε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για το αρτοζαχαροπλαστείο σας σε μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση καλής λειτουργίας. Οι λύσεις της Topfrost καλύπτουν τόσο τις ανάγκες προβολής των προϊόντων σας όσο και τις ανάγκες παρασκευής του εργαστηρίου σας, με τα απαραίτητα καινούρια και μεταχειρισμένα μηχανήματα.

  Στην πλούσια γκάμα επαγγελματικού εξοπλισμού της Topfrost θα βρείτε Ιταλικές βιτρίνες ζαχαροπλαστικής με ιδιαίτερο design σε ζεστή αλλά και κρύα επιλογή, βιτρίνες παγωτού τεσσάρων όψεων Ιταλίας, βιτρίνες για χύμα παγωτό τεχνολογίας αέρα και στατικής ψύξης καθώς και ψυγεία self service ανοιχτού τύπου για γαλακτοκομικά και αναψυκτικά.

  Αυξήστε την παραγωγικότητα του εργαστηρίου σας με τους Γερμανικούς φούρνους WIESHEU και MIWE, Bake-off και ταμπανωτούς, οι οποίοι προσφέρουν γρήγορο και ομοιόμορφο ψήσιμο.

  Διατηρήστε και αποθηκεύστε τα προϊόντα σας σε ανοξείδωτα ψυγεία θαλάμους, συντήρησης και κατάψυξης, με μία ή δύο πόρτες ώστε να εξυπηρετεί όποιο είδος ταψιού και εάν χρησιμοποιείτε (60 x 40 ζαχαροπλαστικής ή 60 x 80 αρτοποιίας).

  Στην Topfrost όμως θα βρείτε και μια σειρά από απαραίτητα εργαλεία για την καθημερινότητά σας όπως ταχυζυμωτήρια και μίξερ MAXIMA από την Ολλανδία, μηχανές κοπής ψωμιού JACK από το Βέλγιο, ερμάρια και τραπέζια εργασίας.

 • Καφέ - Bar - Αναψυκτήρια
 • Κρεοπωλεία
 • Super Market

  Στην Topfrost θα βρείτε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για Super Market και μανάβικα σε μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση καλής λειτουργίας.

  Οι λύσεις της Topfrost καλύπτουν τόσο τα μικρά όσο και τα μεγάλα καταστήματα με τα απαραίτητα καινούρια και μεταχειρισμένα μηχανήματα.

  Επιλέξτε ανάμεσα σε ποιοτικά Ιταλικά και Γερμανικά ψυγεία Self Service, βιτρίνες αλλαντικών & κρεάτων με LED φωτισμό και μοντέρνο design, βούτες κατάψυξης Αυστρίας σε πολλά μεγέθη καθώς και εξωτερικά ψυκτικά μηχανήματα inverter Γερμανίας με έως και 60% εξοικονόμηση ρεύματος.

  Επιπλέον στην Topfrost θα εξοπλίσετε το κατάστημά σας με μια πλήρη γκάμα Ιταλικών βοηθητικών μηχανημάτων καθημερινής χρήσης όπως ανοξείδωτες τυριέρες, τυροτρίφτες για σκληρό και μαλακό τυρί, μηχανές κιμά, ζαμπονομηχανές και αποστειρωτές μαχαιριών.

 • Ξενοδοχεία - Εστιατόρια
 • Τρόφιμα - Ποτά
Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο
Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο