Ταμπανωτοί Φούρνοι

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς Φούρνους Αρτοποιίας Ταμπανωτούς ιδανικά για κατεψυγμένα προϊόντα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα εφαρμογών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Κατασκευάζονται από την Γερμανική εταιρεία Wiesheu, η οποία ειδικεύεται στους ταμπανωτούς φούρνους. Είναι κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ραφιέρα για ταψιά ζαχαροπλαστικής 60x40. Διαθέτουν πληθώρα λειτουργιών και προγραμμάτων ψησίματος. Ο έλεγχος των λειτουργιών γίνεται ξεχωριστά για κάθε όροφο, από τον πίνακα ελέγχου. Τέλος, οι φούρνοι Wiesheu παρέχουν ομοιόμορφο ψήσιμο στα προϊόντα σας και είναι εύκολοι στον καθαρισμό.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Φούρνους Αρτοποιίας Ταμπανωτούς.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.