Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Είδος εξοπλισμού

  Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

   

  Νέα προϊόντα

  Προσφορές

  Ταμπανωτοί Φούρνοι

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς Φούρνους Αρτοποιίας Ταμπανωτούς ιδανικά για κατεψυγμένα προϊόντα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα εφαρμογών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Κατασκευάζονται από την Γερμανική εταιρεία Wiesheu, η οποία ειδικεύεται στους ταμπανωτούς φούρνους. Είναι κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και...

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς Φούρνους Αρτοποιίας Ταμπανωτούς ιδανικά για κατεψυγμένα προϊόντα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα εφαρμογών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Κατασκευάζονται από την Γερμανική εταιρεία Wiesheu, η οποία ειδικεύεται στους ταμπανωτούς φούρνους. Είναι κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ραφιέρα για ταψιά ζαχαροπλαστικής 60x40. Διαθέτουν πληθώρα λειτουργιών και προγραμμάτων ψησίματος. Ο έλεγχος των λειτουργιών γίνεται ξεχωριστά για κάθε όροφο, από τον πίνακα ελέγχου. Τέλος, οι φούρνοι Wiesheu παρέχουν ομοιόμορφο ψήσιμο στα προϊόντα σας και είναι εύκολοι στον καθαρισμό.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Φούρνους Αρτοποιίας Ταμπανωτούς.

  Περισσότερα

  Ταμπανωτοί Φούρνοι  Υπάρχουν 9 προϊόντα.

  Προβάλλονται 1 - 9 από 9 αντικείμενα
  Προβάλλονται 1 - 9 από 9 αντικείμενα