Μεταχειρισμένοι Ψυκτικοί Θάλαμοι Πάνελ | Topfrost

Οι μεταχειρισμένοι ψυκτικοί θάλαμοι πάνελ της Topfrost διατίθενται σε άριστη κατάσταση και με εγγύηση 6 μηνών. 

Στη συλλογή μας θα βρείτε μεταχειρισμένα πάνελ ψυγείου με πάτωμα αλλά και χωρίς πάτωμα καθώς και μεταχειρισμένους ψυκτικούς θαλάμους κατάψυξης σούπερ μάρκετ  και ζαχαροπλαστείων.

Εκτός από μεταχειρισμένους ψυκτικούς θάλαμους, στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν και καινούριοι ψυκτικοί θάλαμοι σε ασυναγώνιστες τιμές και με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και μεταχειρισμένα ψυκτικά μηχανήματα και με εγγύηση 6 μηνών. 

Επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά) για να δείτε από κοντά όλα τα μεταχειρισμένα επαγγελματικά ψυγεία της συλλογής μας.  

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για το ποιο προϊόν θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες!

Η Topfrost διαθέτει τη δική της ομάδα τεχνικών και σας παρέχει After Sale τεχνική υποστήριξη με την αγορά κάθε προϊόντος.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.