Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Μπαιν Μαρί

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μπαιν Μαρί

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από μπαιν μαρί, επιτραπέζια και επιδαπέδια, για την σωστή και άριστη προβολή τον μοναδικών σας προϊόντων στους πιστούς πελάτες σας. Είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από INOX χάλυβα ή είναι με επένδυση ξύλου. Είναι κατάλληλα για GN 1/1. Διαθέτουν θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας καθώς επίσης και βά...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από μπαιν μαρί, επιτραπέζια και επιδαπέδια, για την σωστή και άριστη προβολή τον μοναδικών σας προϊόντων στους πιστούς πελάτες σας. Είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από INOX χάλυβα ή είναι με επένδυση ξύλου. Είναι κατάλληλα για GN 1/1. Διαθέτουν θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας καθώς επίσης και βάνα αποστράγγισης νερού. Είναι ιδανικά για μπουφέ εστιατορίων και ξενοδοχείων.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα μπαιν μαρι επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Περισσότερα

Μπαιν Μαρί  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες