Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Παγομηχανές

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Παγομηχανές

Στην Topfrost θα συναντήσετε παγομηχανές (ανάδευσης,ψεκασμού,παγότριμμα) για κάθε είδους χρήση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θα βρείτε παγομηχανές οι οποίες θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Παγομηχανές πογοτρίμματος για ιχθυοπωλεία για την καλύτερη συντήρηση των ιχθυηρών σας. Παγομηχανές ανάδευσης και ψεκασμού και καφετέριες - μπαρ, εστιατόρ...

Στην Topfrost θα συναντήσετε παγομηχανές (ανάδευσης,ψεκασμού,παγότριμμα) για κάθε είδους χρήση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θα βρείτε παγομηχανές οι οποίες θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Παγομηχανές πογοτρίμματος για ιχθυοπωλεία για την καλύτερη συντήρηση των ιχθυηρών σας. Παγομηχανές ανάδευσης και ψεκασμού και καφετέριες - μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία για να σερβίρετε απγομένους καφέδες, χυμούς κοκτειλ και ποτά.. 

Περισσότερα

Παγομηχανές  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Μηχανές Παγοκύβων Ανάδευσης

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών ανάδευσης όλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές ανάδευσης μας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 15 έως 100 κιλά ανά ώρα και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο από 1κιλό έως 60 κιλά. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειονομικό πλαστικό ABS και ο τρόπος παραγωγής γίνεται με την διαδικασία της ανάδευσης. Ο κομψός σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές για επιχειρήσεις όπως καφε-μπαρ-αναψυκτήρια.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις παγομηχανές ανάδευσης.

 • Μηχανές Παγοκύβων Injection

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών injection όλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές ψεκασμού μας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 21 έως 89 κιλά ανά ώρα και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο από 6.5κιλό έως 42 κιλά. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειονομικό πλαστικό ABS και ο τρόπος παραγωγής γίνεται με την διαδικασία του ψεκασμού. Ο κομψός σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές για επιχειρήσεις όπως καφε-μπαρ-αναψυκτήρια.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις παγομηχανές injection.

 • Μηχανές Παγοτρίμματος

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών παγοτρύματοςόλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές παγοτρύματοςμας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 30 έως 130 κιλά ανά ώρα και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο από 7κιλό έως 40 κιλά. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειονομικό πλαστικό ABS. Ο κομψός σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές για επιχειρήσεις όπως καφέ-μπαρ-αναψυκτήρια και ιχθυοπωλεία.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις παγομηχανές παγοτρύματος.

 • Μηχανές Παγολέπι

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών για παγολέπι όλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές για παγολέπι είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 250 έως 2300 κιλά ανά 24 ώρες. Δεν διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησεις σε αυτές εξτρα αποθηκευτικού χώρου. Ο κομψός σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές για επιχειρήσεις όπου οι απαιτήσεις σε παγολέπι είναι μεγάλες. όπως ιχθυοπωλεία.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις παγομηχανών για παγολέπι.

 • Αποθήκες για Παγολέπι

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία αποθήκες για παγολέπι όλων των μεγεθών. Οι αποθήκες για παγολέπι είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η χωρητικότητα τους είναι από 200 έως 1216 κιλά . Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειονομικό πλαστικό ABS. Σε συνδυασμό με τις μηχανές για παγολέπι καθιστούν ένα εξαιρετικό μηχάνημα για κάθε επαγγελματική επιχείρηση όπου οι απαιτήσεις τις είναι μεγάλες σε παγολέπι.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις αποθήκες για παγολέπι.