Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Παγομηχανές

Νέα προϊόντα

Παγομηχανές

Στην Topfrost θα συναντήσετε παγομηχανές (ανάδευσης,ψεκασμού,παγότριμμα) για κάθε είδους χρήση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Παγομηχανές  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Μηχανές Παγοκύβων...

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών ανάδευσης όλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές ανάδευσης μας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 15 έως 100 κιλά ανά ώρα και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο από 1κιλό έως 60 κιλά. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειονομικό πλαστικό ABS και ο τρόπος παραγωγής γίνεται με την διαδικασία της ανάδευσης. Ο κομψός σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές για επιχειρήσεις όπως καφε-μπαρ-αναψυκτήρια.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις παγομηχανές ανάδευσης.

 • Μηχανές Παγοκύβων...

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών injection όλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές ψεκασμού μας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 21 έως 89 κιλά ανά ώρα και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο από 6.5κιλό έως 42 κιλά. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειονομικό πλαστικό ABS και ο τρόπος παραγωγής γίνεται με την διαδικασία του ψεκασμού. Ο κομψός σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές για επιχειρήσεις όπως καφε-μπαρ-αναψυκτήρια.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις παγομηχανές injection.

 • Μηχανές Παγοτρίμματος

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών παγοτρύματοςόλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές παγοτρύματοςμας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 30 έως 130 κιλά ανά ώρα και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο από 7κιλό έως 40 κιλά. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειονομικό πλαστικό ABS. Ο κομψός σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές για επιχειρήσεις όπως καφέ-μπαρ-αναψυκτήρια και ιχθυοπωλεία.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις παγομηχανές παγοτρύματος.

 • Μηχανές Παγολέπι
 • Αποθήκες για Παγολέπι