Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μίξερ με Κάδο

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών μίξερ με κάδο, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα μίξερ της Topfrost διαθέτουν ισχυρά μοτέρ υψηλής ταχύτητας για άριστα αποτελέσματα σε υλικά όπως είναι η ζύμη, οι κρέμες, τα βούτυρα και η σαντιγύ. Λειτουργούν με τρεις ταχύτητες οι οποίες ρυθμίζονται χειροκίνητα. Στιβαρής κατασκευής για μεγαλύ...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών μίξερ με κάδο, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα μίξερ της Topfrost διαθέτουν ισχυρά μοτέρ υψηλής ταχύτητας για άριστα αποτελέσματα σε υλικά όπως είναι η ζύμη, οι κρέμες, τα βούτυρα και η σαντιγύ. Λειτουργούν με τρεις ταχύτητες οι οποίες ρυθμίζονται χειροκίνητα. Στιβαρής κατασκευής για μεγαλύτερη σταθερότητα, διαθέτουν αποσπώμενο κάδο από ανοξείδωτο ατσάλι ο οποίος καθαρίζεται εύκολα. Προσθέτουν αισθητική στο χώρο λόγο του ιδιαίτερου Design τους και είναι κατάλληλα για όλα τα εργαστήρια αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την λειτουργία των μίξερ μας επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Περισσότερα

Μίξερ με Κάδο  Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα