Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Φούρνοι

Νέα προϊόντα

Φούρνοι

Στην Topfrost διαθέτουμε πληθώρα από επαγγελματικούς φούρνους όπως κυκλοθερμικούς,bake off,ταμπανωτούς,φούρνους πίτσας.Εχουμε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης.

Φούρνοι  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Κυκλοθερμικοί

  Επαγγελματικούς κυκλοθερμικούς φούρνους σε μεγάλη ποικιλία θα βρείτε στην Topfrost,κατάλληλοι για υψηλής ποιότητας επαγγελματικού ψησίματος.Σίγουρη λύση για τον εξοπλισμό της επαγγελματικής κουζίνας σας,ιδανικοί για επιχειρησεις μαζικής εστίασης.

 • Φούρνοι Lainox

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φούρνους μαγειρικής Lainox, ακόμη και για τον πιο απαιτητικό επαγγελματία. Ιταλικής κατασκευής και ποιότητας με μοντέρνο Design οι φούρνοι της Lainox  θα γίνουν οι καλύτεροι βοηθοί σας στην κουζίνα. Στην Topfrost λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε ποικιλία μοντέλων της Lainox, ηλεκτρικά και αερίου. Επιλέξτε το καλύτερο για εσάς ανάμεσα από NabooCompact NabooSapiensCompact SapiensIcon και Oracle. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας στο ψήσιμο και τον χώρο που διαθέτεται, στην Topfrost θα βρείτε τον φούρνο που σας ταιράζει.

 • Αρτοποιίας Bake Off

  Στην Topfrost θα βρείτε πληθώρα από επαγγελματικούς φούρνους αρτοποιίας bake off που είναι απαραίτητος εξοπλισμός για επιχειρήσεις όπως ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια κ.α.,μηχάνημα ικανό να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς.

 • Αρτοποιίας Ταμπανωτοί

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικούς ταμπανωτούς φούρνους αρτοποιίας απαραίτητος για τον εξοπλισμό της επαγγελματικής σας κουζίνας,κατάλληλο για αρτοποιεία κ.α. 

 • Φούρνοι Πίτσας

  Η Topfrost είναι εδώ για να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις για να εξοπλίσετε την κουζίνα στον επαγγελματικό σας χώρο με τους ειδικούς φούρνους πίτσας.

 • Τροχήλατα Καρότσια...

  Στην Topfrost θα βρείτε μεταχειρισμένα τροχήλατα καρότσια μεταφοράς ταψιών για την εύκολη και γρήγορη μεταφορά τους από και προς το μαγειρείο.

 • Φούρνοι Μικροκυμάτων