Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Ψύξη

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Ψύξη

Στην Topfrost θα βρείτε αμέτρητες προτάσεις για την επαγγελματική ψύξη τροφίμων, ποτών και ευπαθών προϊόντων στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Στην Topfrost θα βρείτε εξοπλισμό για όλες τις επιχειρήσεις. Θα βρείτε εξοπλισμό ψύξης για Σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, καφεμπαρ, αναψυκτήρια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις.

Η ...

Στην Topfrost θα βρείτε αμέτρητες προτάσεις για την επαγγελματική ψύξη τροφίμων, ποτών και ευπαθών προϊόντων στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Στην Topfrost θα βρείτε εξοπλισμό για όλες τις επιχειρήσεις. Θα βρείτε εξοπλισμό ψύξης για Σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, καφεμπαρ, αναψυκτήρια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις.

Η Topfrost διαθέτει μεγάλη γκάμα από ψυγεία self service και μαναβικής, βιτρίνες αλλαντικών – κρεάτων, βιτρίνες ζαχαροπλαστικής και παγωτού καθώς και όρθιες βιτρίνες αναψυκτικών-γαλακτοκομικών-μπύρας-κρασιών. Επίσης, θα βρείτε ψυγεία πάγκους inox, κανονικού και χαμηλού προφίλ, ψυκτικούς θαλάμους inox και ψυκτικούς θαλάμους πάνελ. Τέλος, θα βρείτε ψυγεία σαλατών, επιδαπέδια και επιτραπέζια, ψυγεία ωρίμανσης για σωστό και ποιοτικό σίτεμα του κρέατος και διαφόρων ειδών καταψύξεις, όπως μπαούλα, βούτες με ίσια και κουρμπέ τζάμια και όρθιε βιτρίνες.

Περισσότερα

Ψύξη  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Ψυγεία Self Service

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα επαγγελματικών ψυγείων Self Service, Συντήρησης και Κατάψυξης, για όλα τα είδη των προϊόντων σας. Άριστης ποιότητας κατασκευής και ποικιλίας διαστάσεων, τα ψυγεία self service της εταιρείας μας είναι ιδανικά για να εξοπλίσουν μικρά και μεγάλα Super Market. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον χώρο που διαθέτεται μπορείτε να βρείτε ψυγεία με ανοιγόμενες ή σειρόμενες πόρτες καθώς όμως και ψυγεία ανοιχτά μπροστά τα οποία διαθέτουν κουρτίνα νυκτός για χαμηλότερη απώλεια ψύξης. Μπορείτε να βρείτε ψυγεία με ενσωματωμένη μηχανή έτοιμα για λειτουργία, αλλά και ψυγεία που χρειάζονται εξτρά ψυκτικό μηχάνημα.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία Self Service.

 • Ψυγεία Μαναβικής

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικά ψυγεία μαναβικής για να διατηρείται στις κατάλληλες συνθήκες τα φρούτα και τα λαχανικά σας και να προσφέρεται στους πελάτες σας την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Μπορείτε να βρείτε ψυγεία με ανοιγόμενες πόρτες καθώς και ανοιχτά ψυγεία με κουρτίνα νυκτός όλων των διαστάσεων ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις σας. Διαθέτουν επικλινή ράφια και καθρέπτη στο επάνω μέρος. Είναι ιδανικά για Super Market και Μανάβικα.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την λειτουργία των ψυγείων μαναβικής επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Ψυγεία Αναψυκτικών / Γαλ/μικών / Μπύρας

  Στην σελίδα μας μπορείτε να βρείτε ψυγεία βιτρίνες αναψυκτικών, γαλακτοκομικών και λοιπών προϊόντων στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Ποικιλία ψυγείων, από όρθιες βιτρίνες αναψυκτικών και ψυγείων μπύρας μέχρι επιτραπέζια ψυγεία βιτρίνες για αναψυκτικά και σάντουιτς και ψυγεία back bar. Εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής ικανά να εξοπλίσουν τον μαγαζί σας και να ανταποκριθούν τέλεια στις ανάγκες σας.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία αναψυκτικών / μπύρας επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Βιτρίνες Αλλαντικών / Κρεάτων

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από βιτρίνες αλλαντικών και κρεάτων άριστης ποιότητας για την καλύτερη και πιο σωστή παρουσίαση και συντήρηση των προϊόντων σας, στις πιο δελεαστικές τιμές της αγοράς. Μεγάλη ποικιλία ψυγείων αλλαντικών με μηχανή ικανά να εξοπλίσουν το σουπερ μαρκετ σας, αλλά και βιτρίνες κρεάτων με και χωρίς μηχανή ιδανικές για το κρεοπωλείο σας. Η ποικιλία διαστάσεων καθιστούν τα ψυγεία ιδανικά για όλους τους χώρους. Έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν στην σειρά με ενώσεις καθώς επίσης και σε γωνία 90ο με ειδικά ψυγεία. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν και ψυχόμενο αποθηκευτικό χώρο για εξτρά φύλαξη προϊόντων,

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία αλλαντικών και κρεάτων.

 • Βιτρίνες Ζαχαροπλαστικής

  Στην Topfrost θα βρείτε διαφόρων ειδών από βιτρίνες ζαχαροπλαστικής για την σωστή παρουσίαση των προϊόντων σας, ώστε να προσελκύουν τους πελάτες σας. Θα βρείτε βιτρίνες 4ων όψεων συντήρηση και κατάψυξη για την σωστή παρουσίαση παγωτών και γλυκών (τούρτες, παγωτίνια, παστακια κτλ) καθώς επίσης και βιτρίνες με τετράγωνα τζάμια συντήρησης για την άριστη παρουσίαση των γλυκών σας στους πιστούς σας πελάτες.

  Χάρη στο μοναδικό τους σχεδιασμό και το μοντέρνο design τους οι βιτρίνες ζαχαροπλαστικής της Topfrost είναι ιδανικές για να εξοπλίσουν το αρτοζαχαροπλαστείο σας και να ανταπεξέλθουν τέλεια στις απαιτήσεις σας. Η ποικιλία των διαστάσεων τις καθιστά ιδανικές για όλα τα μεγέθη ζαχαροπλαστείου.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις βιτρίνες ζαχαροπλαστικής.

 • Βιτρίνες Παγωτού

  Στην Topfrost θα βρείτε μοναδικές βιτρίνες παγωτού εξαιρετικής ποιότητας για να διατηρήσετε τα παγωτά σας αλλά και να τα προβάλετε στους πελάτες σας.  Εδώ θα βρείτε βιτρίνες παγωτού με στατική ψύξη αλλά και ψύξη με αέρα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Βιτρίνες παγωτού με μοναδικό design και κομψό σχεδιασμό, ιδανικές για όλους τους χώρους, από μικρά ζαχαροπλαστεία μέχρι μεγάλες patisserie.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις βιτρίνες παγωτού.

 • Καταψύξεις

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καταψύκτες με κουρμπέ και ίσια τζάμια, τυφλούς καταψύκτες, όρθιες βιτρίνες κατάψυξης και επιτραπέζιους καταψύκτες, ιδανικούς να καταψύξουν τέλεια τα προϊόντα σας. Είναι κατάλληλοι για οποιαδήποτε χρήση και ιδανικοί για όλες τις επιχειρήσεις.

  Ενσωματώνουν όλοι την μοντέρνα τεχνολογία στο κομμάτι της κατάψυξης των προϊόντων έτσι ώστε να αποδίδουν τέλεια σε όλες τις συνθήκες και να προβάλουν τέλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας . Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους θα προσθέσει τέλεια αισθητική και εργονομία στον χώρο σας.

   Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις καταψύξεις.

 • Ψυγεία Inox

  Στην Topfrost θα βρείτε ψυγεία πάγκους ΙΝΟΧ διαφόρων μεγεθών για να ταιριάξουν στις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης. Οι συγκεκριμένοι πάγκοι θα σας προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου καθώς μπορείτε να εργάζεστε ή να τοποθετήσετε άλλα επαγγελματικά μηχανήματα πάνω τους και παράλληλα να αποθηκεύετε τα ευπαθή προϊόντα σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να βρείτε πάγκους Inox με πόρτες ή με συστάρια ή και συνδυασμό αυτών των δύο.

  Επίσης, θα βρείτε μεγάλη γκάμα από επαγγελματικούς ψυκτικούς θαλάμους ΙΝΟΧ για εστιατόρια, αρτοποιία και ιχθυοπωλεία. Θα δείτε ψυκτικούς θαλάμους σε πολλά μεγέθη ικανούς να συντηρήσουν και να καταψύξουν τέλεια τα προϊόντα σας. Θάλαμοι μονοί, διπλοί και τριπλοί για μικρά και μεγάλα αρτοζαχαροπλαστείαεστιατόρια και ιχθυοπωλεία.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία INOX επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Ψυγεία Πίτσας

  Στην Topfrost θα βρείτε ψυγεία πίτσας ΙΝΟΧ διαφόρων μεγεθών για να ταιριάξουν στις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης. Τα συγκεκριμένα ψυγεία θα σας προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου καθώς μπορείτε να εργάζεστε άνετα στον χώρο σας και παράλληλα μπορείτε να αποθηκεύετε τα ευπαθή προϊόντα σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να βρείτε πάγκους Inox με πόρτες ή με συστάρια ή και συνδυασμό αυτών των δύο. Τα ψυγεία πίτσας είναι ιδανικά για πιτσαρίες καθώς μπορείτε να ανοίγεται το ζυμάρι πάνω στον πάγκο και παράλληλα να έχετε όλα τα υλικά που χρειάζεστε ακριβώς μπροστά σας.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία πίτσας ΙΝΟΧ επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Ψυγεία Σαλατών

  Στην σελίδα μας θα συναντήσετε μεγάλη ποικιλία από ψυγεία σαλατών (Salad bar) στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Ιδανικό για τους επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν ένα γρήγορο και προσεγμένο γεύμα στους πελάτες τους. Επιδαπέδια και επιτραπέζια ψυγεία σαλατών για GN 1/1 και 1/4, διαφόρων μεγεθών για όλους τους χώρους εστιατορίων, ξενοδοχείων και καφέ-μπαρ. Με επένδυση ξύλου για να προσθέσετε μοναδική αισθητική στον χώρο σας αλλά και Inox για τον χώρο πίσω από το μπαρ.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την λειτουργία των ψυγείων σαλατων επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Τυριέρες

  Στην σελίδα της Topfrost θα συναντήσετε μεγάλη γκάμα από ψυγεία φέτας άριστης ποιότητας για την συντήρηση και αποθήκευση των εμπορευμάτων σας. Ικανά να εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματός σας. Διαθέτουμε ψυγεία φέτας διαφόρων διαστάσεων τα οποία μπορούν να δεχθούν δοχείο φέτας αλλά και βαρέλια φέτας. Τα ψυγεία φέτας για βαρέλι έχουν χωρητικότητα από 1-3 βαρέλια και τα ψυγεία για δοχείο φέτας έχουν χωρητικότητα 12, 16 και 28 δοχεία φέτας. Επίσης, διαθέτουμε ψυγεία φέτας με ή χωρίς μηχανή.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις Τυριέρες.

 • Ψυγεία Ωρίμανσης

  Χαρίστε στο κρέας σας μοναδική γεύση και τρυφερότητα με ένα ψυγεία ξηρής ωρίμανσης που θα βρείτε στην Topfrost στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Το σίτεμα του κρέατος είναι μια γαστρονομική κατάκτηση που ως τάση άρχισε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα μόλις τα τελευταία χρόνια, αναβαθμίζοντας όμως ουσιαστικά την κατανάλωση κρέατος. Το σιτεμένο κρέας έχει σαφώς μεγαλύτερη γαστρονομική αξία όχι απλά γιατί είναι πιο μαλακό απ’ το φρέσκο αλλά κυρίως γιατί έχει αποκτήσει πιο έντονη και ισορροπημένη κρεάτινη γεύση. Αφορά σχεδόν αποκλειστικά στο βοδινό και μοσχαρίσιο κρέας, αλλά και στα κυνήγια.  Έχει κυρίως νόημα για τα κομμάτια που γίνονται ψητά στα κάρβουνα ή ψητά στο τηγάνι, όπως οι κάθε είδους μπριζόλες. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα για κομμάτια που θα γίνουν μαγειρευτά.

  Η Topfrost διαθέτει μεγάλη γκάμα από ψυγεία ωρίμανσης ιδανικά να σιτέψουν τέλεια το κρέας σας και να του χαρίσουν μοναδική γεύση. Θα βρείτε ποικιλία μεγεθών για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας. Τα ψυγεία διαθέτουν ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου από όπου μπορεί να ρυθμιστεί η υγρασία και η θερμοκρασία του ψυγείου. Διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό για την καλύτερη προβολή των προϊόντων.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία ωρίμανσης επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Ψυγεία Κρασιού

  Στην Topfrost θα συναντήσετε μεγάλη ποικιλία από ψυγεία κρασιού για μπουκάλι και για ασκούς ικανά να κρατήσουν δροσερά τα κρασιά σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας στην Topfrost θα βρείτε ψυγεία για 2 και 3 ασκούς κρασιού καθώς επίσης και όρθιες βιτρίνες κρασιού. Στις όρθιες βιτρίνες θα βρείτε απλές βιτρίνες αλλά και διζωνικές βιτρίνες κρασιών κατάλληλες για λευκά και κόκκινα κρασιά.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ψυγεία κρασιού.

 • Blast Chillers - Shock Freezers

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Blast Chiller - Shock Freezer μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων, όπως Lainox, Tecnodom και Techfrost, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Διατηρήστε την αρχική ποιότητα των προϊόντων σας χωρίς να αυτά αλλοιώνονται και κρατήστε τα φρέσκα για μήνες. Ανάλογα με τις ανάγκες σας θα βρείτε blast chiller – shock freezer για ταψιά 60x40 αλλά και για GN 1/1 και 2/1.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα Blast Chiller – Shock Freezer επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Ψυκτικοί Θάλαμοι

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα και όλων των διαστάσεων ψυκτικούς θαλάμους για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα ευπαθή προϊόντα σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και τα προϊόντα που θέλετε να αποθηκεύσετε, θα βρείτε ψυκτικούς θαλάμους πάχους 6, 8, 10 και 14 εκατοστών σε διάφορες διαστάσεις. Τελευταίας τεχνολογίας πανέλα με μεμβράνη πολυαιθυλένιου για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Η σύνδεση των πανέλων γίνεται με κλειδιά και το πάτωμα είναι ενισχυμένο με πλακαζ θαλάσσης και επένδυση inox. Οι Ψυκτικοί θάλαμοι της Topfrost διατίθενται με συρόμενες και ανοιγόμενες πόρτες και στον standar εξοπλισμό είναι και οι υγειονομικές γωνίες.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους ψυκτικούς θαλάμους μας επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Ψύκτες Αρτοποιίας

  Στην Topfrost θα βρείτε  μεγάλη γκάμα από ψύκτες αρτοποιίας οι οποίοι είναι ικανοί να καλύψουν όλες τις ανάγκες του αρτοζαχαροπλαστείου σας. Έχουν θερμοκρασία λειτουργίας +2 με +20οC και είναι ικανοί να κατεβάσουν την θερμοκρασία του νερού στους  +3οC πολύ γρήγορα. Διατίθενται σε χωρητικότητα 100, 140 και 240 λίτρα και είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους ψύκτες αρτοποιίας μας επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Ψύκτες Νερού

  Στην Topfrost θα βρείτε ψύκτες νερού κατασκευασμένους εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Είναι επαγγελματικού τύπου ψύκτης με απόδοση 250 ποτήρια ανά ώρα ή 55 λίτρα την ώρα. Διαθέτει ενσωματωμένη μηχανή και ρυθμιστή θερμοκρασίας νερού. Τέλος η θερμοκρασία εξαγωγής του νερού γίνεται στους +8 με +12οC.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους ψύκτες νερού.

 • Ψυγεία Ιχθυηρών

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από βιτρίνες και ψυγεία ιχθυηρών. Μεγάλη γκάμα από ψυγεία πάγκους inox με συρτάρια, ψυκτικούς θαλάμους inox για την σωστή και εύκολη απόθήκευση των ιχθυηρών σας. Επίσης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από βιτρίνες ψυχόμενες ιχθυηρών και τραπέζια προβολής ουδέτερα για την σωστή παρουσίαση των προϊόντων σας στους πελάτες σας.

 • Ψυκτικοί Θάλαμοι Σωρών

  Στην Topfrost θα βρείτε ψυκτικούς θαλάμους σωρών οι οποίοι πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές καταλληλότητας. Μπορείτε να βρείτε τους θαλάμους με 1,2 ή 3 πόρτες ανά ράφι. Επίσης, μπορείτε να τους βρείτε και με μία μεγάλη πόρτα για όλες τις θέσεις. Η χωρητικότητα τους ποικίλει ανάλογα με το μέγεθός τους, από 1 θέση έως και 4 θέσεις. Διαθέτουν ενσωματωμένο ψυκτικό μηχάνημα monoblock, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να τοποθετηθεί εξωτερικό ψυκτικό μηχάνημα εγκιβωτισμένο. Τέλος, διαθέτουν γλισιέρες σε κάθε πόρτα, και μπορείτε να πάρετε εξτρά ανεβατόρι, φορείο για κάθε θέση και trolley με τηλεσκοπικές ράγες.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την λειτουργία των ψυκτικών θαλάμων για σωρούς επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.