Ψύξη

Στην Topfrost θα βρείτε το καλύτερο ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό για το super market σας, σε μεγάλη ποικιλία. Επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες άριστης ποιότητας στην τιμή του μεταχειρισμένου. Εδώ θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ψυγεία self service συντήρησης - κατάψυξης, βιτρίνες αλλαντικών - κρεάτων διαφόρων μεγεθών, βούτες κατάψυξης, ψυγεία Inox, ψυκτικούς θαλάμους πανελ και όρθιες βιτρίνες συντήρησης - καταψυξης. Ιδανικός εξοπλισμός για Super Market - Κρεοπωλεία, Αρτοζαχαροπλαστεία και καταστήματα Ho.Re.Ca.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα επαγγελματικά μας ψυγεία.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 381
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.