Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Εστίες

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Εστίες

Στην Topfrost θα βρείτε διαφόρων ειδών εστίες. Στην εταιρεία μας διαθέτουμε επιδαπέδιες και επιτραπέζιες εστίες ηλεκτρικές και αερίου, καθώς επίσης και επαγωγικές ηλεκτρικές εστίες. Είναι κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ξεχωριστούς θερμοστάτες για τον εύκολο έλεγχο κάθε εστίες ξεχωριστά. Οι επιδαπέδιες εστίες στ...

Στην Topfrost θα βρείτε διαφόρων ειδών εστίες. Στην εταιρεία μας διαθέτουμε επιδαπέδιες και επιτραπέζιες εστίες ηλεκτρικές και αερίου, καθώς επίσης και επαγωγικές ηλεκτρικές εστίες. Είναι κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ξεχωριστούς θερμοστάτες για τον εύκολο έλεγχο κάθε εστίες ξεχωριστά. Οι επιδαπέδιες εστίες στο κάτω μέρος διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο. Είναι κατάλληλες για χώρους εστίασης, ανεξαρτήτου μεγέθους, όπως κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων και catering.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις εστίες επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Περισσότερα

Εστίες  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.