Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Ποτηριέρες

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ ποτηριέρες με ή χωρίς συρόμενα τζάμια, ανθεκτικής κατασκευής στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς. Ιδανικές για όλους του χώρους εστίασης όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία και catering, καθώς και για αναψυκτήρια και καφέ-μπαρ. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι ικανές να αντέξουν μ...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ ποτηριέρες με ή χωρίς συρόμενα τζάμια, ανθεκτικής κατασκευής στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς. Ιδανικές για όλους του χώρους εστίασης όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία και catering, καθώς και για αναψυκτήρια και καφέ-μπαρ. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι ικανές να αντέξουν μεγάλο φορτίο.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις ποτηριέρες.

Περισσότερα

Ποτηριέρες  Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα