Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Πλύση - Υγιεινή

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Πλύση - Υγιεινή

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από συσκευές πλύσης-υγιεινής που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων, ποτηριών, σκεύων & πλυντήρια καμπάνες.  Επίσης, στο eshop της Topfrost θα βρείτε και αποστειρωτές μαχαιριών, γυαλιστικά μαχαιροπίρουνων, στεγνωτήρια ποτηριών και καταιωνιστηρες για τι...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από συσκευές πλύσης-υγιεινής που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων, ποτηριών, σκεύων & πλυντήρια καμπάνες.  Επίσης, στο eshop της Topfrost θα βρείτε και αποστειρωτές μαχαιριών, γυαλιστικά μαχαιροπίρουνων, στεγνωτήρια ποτηριών και καταιωνιστηρες για τις λάντζες σας. Όλος ο εξοπλισμός πλύσης που χρειάζεται η επιχείρηση σας στην Topfrost.

Περισσότερα

Πλύση - Υγιεινή  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Πλυντήρια Ποτηριών

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από πλυντήρια ποτηριών για τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας. Ειδανικά για να καλύψουν όλες τις ανάγκες ενός καφέ-μπαρ. Ιταλικής κατασκευής με αντλία γυαλιστικού και θήκη για μαχαιροπίρουνα. ειδανικό για καλάθι 35x35x14.

 • Πλυντήρια Πιάτων

  Στην Topfrost υπάρχει ποικιλία από πλυντήρια πιάτων για τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας. Είναι ιδανικά για καλάθι 50x50, καθώς επίσης μπορούν να πλύνουν και μικρά σκέυοι όπως μικρούς δίσκους. Είναι εξοπλισμένα με αντλια γυαλιστικού και διαθέτουν πλαστική θήκη για μαχαιροπιρουνα. Είναι ειδανικά για καφε-μπαρ και μικρά εστιατόρια όπου ο όγκος πλύσης δεν είναι πολύ μεγάλος.

 • Πλυντήρια Σκευών

  Στην Topfrost υπάρχει ποικιλία από πλυντήρια σκεύων για τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας.Μια ιδανική λύση για γρήγορη πλύση διατηρώντας μεγιστη καθαριότητα & υψηλό επίπεδο υγιεινής.

 • Πλυντήρια Καμπάνες

  Στην Topfrost υπάρχει ποικιλία από πλυντήρια καμπάνες χρήσιμα για τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας.

 • Τραπέζι Ακαθάρτων

  Στην Topfrost θα βρείτε τραπεζια ακαθάρτων χρήσιμα για την σωστή λειτουργία της κουζίνας σας.

 • Καταιωνιστήρες

  Στην Topfrost θα βρείτε όλων των ειδών τους καταιωνιστήρες σε όλους τους συνδυασμούς.

 • Αποστειρωτές Μαχαιριών

  Στην Topfrost θα βρείτε αποστειρωτές μαχαιριών απαραίτητη συσκευή για τον εξοπλισμό μιας επιχείρησης.

 • Γυαλιστικά

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από γυαλιστικά μαχαιροπήρουνων και ποτηριών στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς.

 • Στεγνωτήρια Ποτηριών

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από στεγνωτήρια ποτηριών στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Ιδανικά για εύκολο και γρήγορο στέγνωμα των ποτηριών.