Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Κατηγορίες

Κορυφαίες πωλήσεις

Νέα προϊόντα

Η Topfrost βρέθηκε στη φετινή Euroshop

EUROSHOP 2020

Η Euroshop, η νούμερο 1 εμπορική έκθεση λιανικής πώλησης παγκοσμίως, έχει εξελιχθεί στο σημαντικότερο τόπο συνάντησης για επαγγελματίες εξοπλισμού λιανικού εμπορίου στην Ευρώπη.

Η περιοδική της διοργάνωση ανά 3 χρόνια δίνει τον κατάλληλο χρόνο στα κορυφαία εργοστάσια να παρουσιάσουν πραγματικά νέες και καινοτόμες ιδέες που σηματοδοτούν το μέλλον του retail business.

Η Topfrost βρέθηκε στη φετινή Euroshop για να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού και να ανακαλύψει τις νέες τάσεις της αγοράς ώστε να μπορεί να προσφέρει πάντα την καλύτερη λύση για κάθε σας ανάγκη.

Το μέλλον λοιπόν, δείχνει ότι θα βασιστεί στη λειτουργικότητα των καταστημάτων καθώς και στην ευελιξία και τη βιωσιμότητα.

Στον τομέα της ψύξης παρουσιάστηκαν καινοτόμες λύσεις, όπως υδρόψυκτα κοντένσερ για μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης με ταυτόχρονη μείωση του θορύβου για καταστήματα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανακαλύψαμε ψυκτικά συγκροτήματα νέας τεχνολογίας που ολισθαίνουν εύκολα έξω από τα ψυγεία για καλύτερη πρόσβαση κατά την επισκευή.

Μια τάση που ήταν εμφανής καθολη τη διάρκεια της έκθεσης Euroshop 2020 ήταν η αντικατάσταση των πορτών με τζάμι στα ψυγεία Selfservice των Supermarket με διπλό plexiglass.

Στον τομέα της μαζικής εστίασης παρουσιάστηκαν πρωτότυπες λύσεις που επικεντρώθηκαν στην ενσωμάτωση έξυπνων τεχνολογιών στην καθημερινή χρήση.

Την προσοχή μας κέρδισαν οι καινοτόμοι φούρνοι με ψηφιακές δυνατότητες που επιδιώκουν ταχύτερο και ποιοτικότερο μαγείρεμα ή ψήσιμο.

Συγκεκριμένα γίνεται αποθήκευση των στοιχείων της διαδικασίας μαγειρέματος σε επίπεδο cloud ώστε να επιτυγχάνεται η διαχείριση του κόστους των πρώτων υλών, η εργονομία των συνταγών καθώς και η καλύτερη διαχείριση του χρόνου του προσωπικού.

Κλείνοντας, θέλοντας να συνοψίσουμε όλα όσα ανακαλύψαμε στη φετινή έκθεση Euroshop 2020, θα λέγαμε με βεβαιότητα ότι ο σύγχρονος επιχειρηματίας της λιανικής αλλά και της μαζικής εστίασης δεν χρειάζεται να διστάζει να επενδύσει σε καινοτόμο και ποιοτικό εξοπλισμό ώστε να εξασφαλίσει ποιότητα και απόδοση στις επενδύσεις του.