Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Φούρνοι Μαγειρικής Με Εστίες

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς φούρνους μαγειρικής με εστίες για τον πλήρη εξοπλισμό της κουζίνας σας. Επιλέξτε τον καλύτερο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαθέτουν 4 εστίες αερίου με ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε εστία. Ο φούρνος είναι κυκλοθερμικός με χωρητικότητα και 4 GN 1/1 και ελέγχεται με ξεχωριστό θερμοστάτη. Ο φούρνος είναι κατά ...

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς φούρνους μαγειρικής με εστίες για τον πλήρη εξοπλισμό της κουζίνας σας. Επιλέξτε τον καλύτερο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαθέτουν 4 εστίες αερίου με ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε εστία. Ο φούρνος είναι κυκλοθερμικός με χωρητικότητα και 4 GN 1/1 και ελέγχεται με ξεχωριστό θερμοστάτη. Ο φούρνος είναι κατά σκευασμένος εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι εύκολος στον καθαρισμό.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους φούρνους μαγειρικής με εστίες.

Περισσότερα

Φούρνοι Μαγειρικής Με Εστίες  Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα