Top Frost - Επαγγελματικά Ψυγεία Εξοπλισμοί Μαζικής Εστίασης

Η νέα σειρά της shock-freezer, blast-chiller της Tecnodom, με ηλεκτρονικό πάνελ τεχνολογίας αφής τελευταίας γενιάς μπορούν να ικανόποιήσουν της ανάγκες και του ποιο απαιτητικό επαγγελματία

Blast Chillers +70°C +3°C Χάρη στο Κύκλο Ταχείας Ψύξης η θερμοκρασία του προϊόντος πέφτει από τους 70°C στους 30°C σε 90 λεπτά. Η μετάβαση από τους 65°C στους 10°C, που είναι οι ιδανικές συνθήκες για τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, επιτυγχάνεται τόσο γρήγορα ώστε προφυλάσεται η αναγέννηση των τροφίμων. 

Shock Freezing +70°C -18°C Επιτυγχάνεται διά μέσου μιας γρήγορης παραγωγής ψύχους που επιτρέπει την παραγωγή μικροκρυστάλλων, οι οποίοι συντηρούν τα μόρια του προϊόντος. Η ταχεία κατάψυξη ρίχνει τη θερμοκρασία από τους +70°C στους -18°C σε 270 λεπτά. Το φαγητό καταψύχεται απότομα και μπορεί να συντηρηθεί για μήνες.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.