Επαγγελματικοί Φούρνοι | Topfrost

Οι επαγγελματικοί φούρνοι της Topfrost αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματική κουζίνα, καθώς σας παρέχουν ένα ακριβές και αποτελεσματικό ψήσιμο.

Στη συλλογή μας υπάρχουν επαγγελματικοί φούρνοι αερίου αλλά και ηλεκτρικοί επαγγελματικοί φούρνοι κορυφαίων κατασκευαστών, όπως Lainox, Eka, Alphateck, Fama, Empero, Wiesheu κ.ά. 

Ακόμα, υπάρχουν φούρνοι για κάθε επιχείρηση εστίασης, όπως επαγγελματικοί φούρνοι μαγειρικής, φούρνοι αρτοποιίας bake off για σφολιατοειδή και ψωμί, φούρνοι ζαχαροπλαστικής, φούρνοι πίτσας, επαγγελματικοί φούρνοι μικροκυμάτων, επαγγελματικές κουζίνες.

Τέλος, αν αναζητάτε λύσεις που σας προσφέρουν τα ίδια σπουδαία χαρακτηριστικά και επιδόσεις με τους καινούργιους φούρνους, αλλά σε πιο προσιτές τιμές, τότε οι μεταχειρισμένοι επαγγελματικοί φούρνοι μας σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε!

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή σας και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23940 53033 ή επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά). 

Οι εκπρόσωποι της Topfrost είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους επαγγελματικούς φούρνους!

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 144

FAQ

Ποιος επαγγελματικός φούρνος είναι ο κατάλληλος για την επιχείρηση μου;

Το ποιος είναι ο καλύτερος επαγγελματικός φούρνος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το είδος της επιχείρησης, ο όγκος του φαγητού που μαγειρεύεται, ο διαθέσιμος χώρος, το budget της επιχείρησης καθώς και οι προσωπικές προτιμήσεις.

Άλλοι παράγοντες αφορούν τα χαρακτηριστικά του φούρνου, όπως ο έλεγχος της θερμοκρασίας, ο τύπος του φούρνου (ρεύμα ή αέριο), η ευκολία χρήσης και συντήρησης και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσω σε έναν επαγγελματικό φούρνο;

Κατά την αναζήτηση επαγγελματικού φούρνου πρέπει να εξετάσετε χαρακτηριστικά όπως τον τρόπο λειτουργίας (ρεύμα ή αέριο), το μέγεθος, η χωρητικότητα, ο έλεγχος θερμοκρασίας και υγρασίας, οι λειτουργίες μαγειρέματος, η ευκολία χρήσης και συντήρησης, η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία αλλά και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Ένας ενεργειακά αποδοτικός φούρνος με προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις και λειτουργίες αυτόματου καθαρισμού μπορεί να εξοικονομήσει το ενεργειακό κόστος. Ευκολία στη χρήση, χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης και υψηλής ποιότητας υλικά εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως η αυτόματη απενεργοποίηση θα πρέπει επίσης να λαμβάνονται υπόψη.

Πόσο κοστίζει ένας επαγγελματικός φούρνος;

Το κόστος ενός επαγγελματικού φούρνου μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας, το μέγεθος και τις λειτουργίες του. Σε γενικές γραμμές, οι μικρότεροι και λιγότερο εξειδικευμένοι φούρνοι θα είναι φθηνότεροι, ενώ οι μεγαλύτεροι και πιο εξειδικευμένοι φούρνοι θα έχουν μεγαλύτερο κόστος. Ωστόσο, και στις δύο περιπτώσεις το κόστος για έναν φούρνο αερίου είναι μεγαλύτερο σε σχέση με έναν ηλεκτρικό.

Οι βασικοί κυκλοθερμικοί φούρνοι μπορεί να κοστίζουν μεταξύ 1.000 και 5.000 ευρώ, ενώ οι μεγαλύτεροι combi φούρνοι μπορεί να κοστίζουν πάνω από 10.000 ευρώ. Τα μοντέλα υψηλών προδιαγραφών με προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως ο αυτόματος καθαρισμός, το πολυεπίπεδο ψήσιμο και οι διάφορες προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, μπορεί να κοστίζουν ακόμη περισσότερο.

Τι χωρητικότητας επαγγελματικό φούρνο πρέπει να αγοράσω;

Η χωρητικότητα του επαγγελματικού φούρνου που θα αγοράσετε εξαρτάται από την ποσότητα των γευμάτων. Λάβετε υπόψη το μέγεθος της κουζίνας σας, τον αριθμό των πελατών που εξυπηρετείτε και τα είδη των πιάτων που θα παρασκευάσετε.

Οι μικρότεροι φούρνοι με χωρητικότητα 3 - 4 ταψιών είναι ιδανικοί για μικρές καφετέριες, ουζερί, κυλικεία, καντίνες κλπ, ενώ οι μεγαλύτεροι φούρνοι με χωρητικότητα 6 / 10 / 20 ταψιών είναι κατάλληλοι για εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία, αρτοζαχαροπλαστεία και επιχειρήσεις τροφοδοσίας μεγάλου όγκου. Τέλος, οι ταμπανωτοί φούρνοι με 1-4 ορόφους είναι ιδανικοί για πιτσαρίες και αρτoζαχαροπλαστεία.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω έναν επαγγελματικό φούρνο;

Η εγκατάσταση ενός επαγγελματικού φούρνου απαιτεί μεγάλη προσοχή ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής και αποτελεσματική λειτουργία του. Η διαδικασία εγκατάστασης διαφέρει ανάλογα με τον τύπο και το μοντέλο του φούρνου που διαθέτετε, γι' αυτό φροντίστε να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Είναι σημαντικό να καλέσετε έναν εξειδικευμένο εγκαταστάτη για να εγκαταστήσει το φούρνο σας και να διασφαλίσει ότι είναι σωστά συνδεδεμένος στο ηλεκτρικό ρεύμα ή το φυσικό αέριο.

Πώς συντηρώ σωστά έναν επαγγελματικό φούρνο;

Για τη σωστή συντήρηση του φούρνου σας, καθαρίζετε τακτικά τις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες και ελέγχετε τους μεντεσέδες, τα χερούλια, τα λάστιχα της πόρτας, τις αντιστάσεις και άλλα σημαντικά εξαρτήματα για σημάδια φθοράς. Αντικαταστήστε αμέσως τυχόν κατεστραμμένα ή φθαρμένα εξαρτήματα.

Ποιοι είναι οι διάφοροι τύποι επαγγελματικών φούρνων που διατίθενται;

Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους είναι οι κυκλοθερμικοί φούρνοι, φούρνοι αρτοποιίας Bake-Off, οι ταμπανωτοί φούρνοι (deck ovens), οι φούρνοι πίτσας και οι επαγγελματικοί φούρνοι μικροκυμάτων.

Links προς:

Επαγγελματικοί φούρνοι μεταχειρισμένοι
Επαγγελματικοί φούρνοι για φούρνους - αρτοζαχαροπλαστεία
Επαγγελματικοί φούρνοι για καφέ - μπαρ - αναψυκτήρια
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.